Wilt u een feedback training volgen?

13 december 2019

Posted in Coaching en Workshops

Bij ons op het werk geven wij iedereen die net aangenomen is een interne opleiding. Wij willen namelijk dat wij allemaal op een bepaalde manier werken omdat dit het beste is voor het eindresultaat. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om deze opleidingen zo goed mogelijk te geven en wij hebben gemerkt dat veel mensen vonden dat wij niet goed waren in het aanreiken van feedback. Zeker wanneer mensen net nieuw bij ons zijn dan zijn zij vaak nog wat onzeker en dan is het niet altijd prettig om van iemand te horen te krijgen wat je allemaal verkeerd hebt gedaan. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om voor onze mensen een feedback training te vinden. Wanneer wij met zijn allen namelijk een feedback training konden gaan doen, dan zouden wij daar heel veel aan kunnen hebben. Wij hebben daarom met zijn allen afgesproken dat wij graag een feedback training wilden gaan volgen en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om een instantie te vinden waar wij deze feedback training konden volgen. Wij wilden graag met een professioneel bedrijf in zee gaan en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goed bedrijf te vinden. Toen wij op het internet gingen zoeken naar mogelijkheden voor het volgen van een feedback training hebben wij gezien dat wij het beste een keer naar de site van feedbackgeven.nl konden gaan. Deze site heeft namelijk heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een feedback training willen volgen. Wij hebben de mogelijkheden van deze site daarom even goed bekeken en wij hebben toen gemerkt dat wanneer wij graag een goede feedback training wilden volgen, wij het beste een keer contact konden opnemen met deze mensen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je met deze mensen in contact treedt, je heel snel kunt beginnen met de feedback training en dat was voor ons heel prettig om te merken. Mocht u daarom ook graag een feedback training willen volgen, dan kan ik u aanraden om dat hier te gaan doen. U zult merken dat u hier heel goed geholpen kunt worden. 

Wij hebben veel geleerd van de feedback training

Wij hebben gemerkt dat wanneer je hier een feedback training gaat volgen, je er zeker van kunt zijn dat je heel goede tips en adviezen te horen krijgt. Wij konden in korte tijd heel veel kennis opdoen en dat konden wij ook meteen binnen ons bedrijf toepassen. Mocht u daarom ook graag een feedback training willen volgen, dan raad ik u aan om snel een keer naar feedbackgeven.nl te gaan want op deze site kunt u zich meteen inschrijven voor een feedback training.

Deze cursus heeft zijn vruchten afgeworpen 

Wij zijn blij dat wij de training gevolgd hebben want wij kunnen nu niet alleen vriendelijker feedback geven, maar ook duidelijker. Daar hebben onze mensen heel veel aan. Kortom:

  • Wij zijn zeer te spreken over de training die wij gevolgd hebben 
  • Wij vonden dat wij heel goede kennis hebben aangeleerd 
  • Wij raden feedbackgeven.nl aan iedereen aan die zichzelf wil verbeteren 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site.                

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn