Wil jij voetbalshirts bedrukken?

11 december 2020

Posted in Vrije tijd en Hobby

Voor de echte fan is de mogelijkheid van voetbalshirts bedrukken natuurlijk ontzettend leuk. Het is uiteraard al fantastisch om een shirt te hebben in de kleuren en met het logo van jouw favoriete voetbalclub, maar als daar ook nog jouw favoriete nummer en je eigen naam op gedrukt staan, is het helemaal perfect! Voetbalshirts bedrukken laten is erg leuk voor kinderen, maar laten we eerlijk zijn, ook veel volwassenen kun je hier echt blij mee maken. Als je nog een leuk cadeau zoekt voor een voetbalfanaat, dan is dit dus zeker een idee!

Replica voetbalshirts bedrukken

Voetbalfans jong en oud vinden het mooi om een shirt van hun favoriete club te bezitten. Heel veel clubs brengen daarom ook ieder jaar een nieuwe lijn met shirts in de nieuwste clubkleuren uit. Deze voetbalshirts bedrukken met je eigen naam, geeft het idee dat jij zelf voor de club speelt! Is een van jouw kids een echte liefhebber, dan zul je hem of haar hier zeker blij mee maken! Als je een replica shirt met opdruk wilt, dan kun je hiervoor terecht bij voetbalshirtskoning. Zij hebben replica’s in hun collectie van alle bekende voetbalteams. Denk dan aan:

  • het Nederlands elftal
  • Liverpool
  • Barcelona
  • PSG
  • Ajax
  • Chelsea
  • Arsenal
  • Juventus

Dus eigenlijk van de clubs die wereldwijd de meeste fans hebben. Je kunt al deze voetbalshirts bedrukken laten bij dit bedrijf. Kies het shirt van jouw voorkeur en geef aan hen door wat voor rugnummer en naam er op moet komen te staan en het wordt voor jou geregeld! Wist je dat je bij hen ook meteen bijpassende broekjes er bij kunt bestellen? Zo kun je echt helemaal in stijl gekleed gaan. Ook voor trainingsjassen, trainingsbroeken en complete trainingspakken zit je bij hen goed. Uiteraard ook uitgevoerd in de clubkleuren van jouw favoriete voetbalclub! Je kunt dus een compleet tenue bij hen samenstellen. Een erg leuke optie als je al kiest voor voetbalshirts bedrukken.

Ontwerp voor jouw team

Ben jij niet op zoek naar replica voetbalshirts bedrukken, maar wil je helemaal een eigen ontwerp maken? Bijvoorbeeld voor jouw eigen team? Ook dat is mogelijk bij voetbalshirtskoning. Wel moet je dan minimaal elf stuks afnemen, maar daar kom je al snel op als je voor een heel team wat nodig hebt. In overleg met hen kun je dan een compleet ontwerp maken en zij sturen jou dan een offerte gebaseerd op jouw wensen. Op deze manier kun je de voetbalshirts bedrukken laten helemaal naar jouw eigen wens! Bij voetbalshirtskoning kun je naast kleding ook terecht voor verschillende andere artikelen die met voetbal te maken hebben. Denk dan aan ballen, maar ook aan rugzakken, sleutelhangers, dekbedovertrekken, bidons, broodtrommels en nog veel meer. Je vindt dit allemaal in hun fanshop. Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die helemaal gek is van voetbal, dan kun je hier dus altijd slagen! Ben jij op zoek naar shirts met een mooie opdruk, voor heren, dames of kinderen, laat dan je voetbalshirts bedrukken bij Voetbalshirtkoning. Dit zal zeker een succes zijn, of het nu een cadeautje is voor een ander of gewoon een cadeau voor jezelf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn