Wat leer je tijdens een time management training?

17 oktober 2020

Posted in Coaching en Workshops

Wist jij dat je door op een slimmere manier te plannen veel productiever en effectiever kunt werken? Als jij ook op dagelijkse basis veel stress ervaart doordat je simpelweg teveel te doen hebt dan is een time management cursus via Tijdwinst.com echt iets voor jou. In deze cursus leer je allerlei praktische tools aan die het je makkelijker maken je tijd slimmer in te delen. Want een goede planning is niet alleen belangrijk voor de beste resultaten, maar voornamelijk voor jouw gemoedsrust. Een goede planning levert je namelijk het gevoel van controle op, en juist dat gevoel maakt dat je je veel beter kunt concentreren op het geen je op dat moment aan het doen bent. In deze time management training leer je bijvoorbeeld hoe je dingen op professionele wijze kunt uitstellen. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het is juist erg belangrijk. Je kunt namelijk nu eenmaal niet alles tegelijk doen, en er zullen altijd dingen zijn die je nog moet doen, oftewel dingen op je to-do-list. Deze dingen zitten constant in je achterhoofd en je wilt ze niet vergeten, maar daardoor kun je je minder concentreren op hetgeen je op dit moment verkiest te doen. Deze time management cursus leert je hoe je deze dingen op een specifiek moment kunt inplannen, namelijk door te bepalen hoeveel tijd je ervoor nodig hebt, en ze daarna te noteren in je agenda. Doordat jij weet wanneer je ze gaat uitvoeren en hoeveel tijd je ervoor nodig hebt hoef je er op dit moment niet meer aan te denken. En dat geeft rust!

In Company time management training

Zou jij het beste interessant vinden om te leren hoe je je tijd beter kunt managen maar denk je dat het ook iets voor je collega’s kan zijn? Dan kun je via bovenstaande aanbieder ook een In Company time management training boeken. Hij wordt in dat geval op een door jullie gewenste locatie gegeven, zodat jullie hem met zijn allen tegelijk kunnen volgen. Het fijne daaraan is dat je daarna je collega’s niet hoeft uit te leggen waarom je de zaken op een bepaalde manier aanpakt. Ze snappen immers dat je die technieken uit de time management training hebt, en dat je ze toepast met een reden. En als iedereen op de werkvloer dezelfde technieken toepast dan kun je je voorstellen dat de gehele productiviteit ontzettend omhoog gaat.

Wat leer je in deze training?

Ben jij ook benieuwd naar wat voor technieken je allemaal gaat leren tijdens deze time management training? We hebben er hier een paar voor je op een rijtje gezet:

  • Hoe je kunt focussen op resultaat i.p.v. op het proces
  • Hoe je op constructieve wijze ‘nee’ kunt zeggen
  • Hoe je de onderlinge relaties met collega’s kunt versterken
  • Hoe je e-mails en mappen slimmer kunt indelen
  • Hoe je meer plezier krijgt in je werk

Al deze zaken samen zorgen ervoor dat je meer rust in je hoofd gaat ervaren terwijl je tegelijkertijd meer gedaan krijgt. Dit klinkt tegenstrijdig, maar na het volgen van deze time management training zul je ervaren dat het toch niet zo moeilijk was als het leek!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn