Wat kan een ionisator voor mijn luchtvochtigheid betekenen?

25 maart 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Elke winter is het weer hetzelfde probleem. Ik heb heel veel last van mijn huid, het wordt heel droog en gaat prikken. Daarnaast heb ik heel veel last met ademen en lijkt het alsof ik heel benauwd word als ik thuis ben en de verwarming aan is. Natuurlijk is het zonder verwarming ook geen doen, maar zo gauw het buiten kouder wordt en de verwarming aan gaat, krijg ik dezelfde klachten. Deze winter was ik er klaar mee en ging ik op onderzoek uit: er moest toch iets mogelijk zijn om het thuis voor mij wat aangenamer te krijgen! Ik ben terecht gekomen bij luchtreiniger voor een ionisator. Een ionisator… ik had er werkelijk nog nooit van gehoord maar het werd me dus aanbevolen omdat het zou helpen de luchtvochtigheid thuis op pijl te krijgen. De ionisator werd bij mij thuis geplaatst en wat een verschil! Als ik dat had geweten had ik echt veel eerder een ionisator aangeschaft. Ik kon ineens weer lekker doorademen en mijn huid kreeg een echt oppepper door het klimaat thuis dat drastisch veranderde. Heerlijk. 

Hoe werkt een ionisator nou eigenlijk? 

Een ionisator is eigenlijk niets meer of minder dan een klein apparaatje. Je plaatst het in huis en het zet de deeltjes in de lucht om, of anders gezegd ioniseert het de deeltjes in de lucht. Een ionisator wordt vaak ingezet bij astma patiënten of mensen die last hebben van de luchtwegen, zoals ik dus hierboven beschrijf. Maar ook voor het behoud van uw meubels kunt u een ionisator aanschaffen. De lucht kan namelijk van invloed zijn op uw houten meubels of bijvoorbeeld uw gitaar of andere muziekinstrumenten. Daar moet u voor oppassen, en daarom schaffen ook veel mensen een ionisator aan. Negatieve ionen vind je vooral in de bergen bijvoorbeeld, en zorgen voor fijne en schone lucht. Positieve ionen vind je juist in steden of gebouwen en hebben juist een slechte invloed op uw gezondheid. Met de ionisator van luchtreiniger.nl bent u in staat om de positieve ionen om te zetten in negatieve, en op die manier de luchtkwaliteit in uw huis of in andere ruimtes te verbeteren. Ik zou het zeker aanbevelen! Je hoort ook wel eens dat mensen veel vermoeid zijn in hun eigen huis of veel met hoofdpijn klachten kampen. Na veel geprobeerd te hebben plaatst men dan een ionisator en plots zijn de klachten verdwenen… Ik zou zeggen: probeer het zelf eens!

Een luchtbevochtiger ionisator kunt u bestellen op de website van luchtreiniger.nl

Een luchtbevochtiger is in de eerste plaats natuurlijk ontworpen om de luchtvochtigheid te beïnvloeden en juist omhoog te brengen. Dat is vaak veel aangenamer en doet bijvoorbeeld al veel voor uw huid. Maar een luchtbevochtiger ionisator heeft ook nog een extra deel waardoor u de lucht niet alleen bevochtigd maar ook nog schoonmaakt. Waarom ik deze aan u zou aanbevelen? 

  • De ionisator is heel klein en dus nauwelijks zichtbaar
  • Het heeft goede effecten voor de gezondheid
  • Het is belangrijk het juiste type te kiezen
  • U kunt de ionisator makkelijk bestellen en deze wordt gratis thuis bezorgd

Gaat u dus vandaag nog naar de website voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn