Waar kun je katoenen tassen bedrukken?

3 juni 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je op zoek bent naar een aanbieder die katoenen tassen bedrukken kan dan zou je eens bij green Giving moeten kijken. In deze webshop bestellen wij namelijk al jaren onze groene relatiegeschenken, en ze hebben heel veel opties als het gaat om zowel katoenen als canvas tassen. Wij hebben ze al eens eerder besteld en laten bedrukken met ons logo. Daar hebben we toen een kerstpakket van gemaakt door deze tas te vullen met allerlei lekkers en een flesje wijn. Katoenen tassen bedrukken met ons eigen logo was heel slim bedacht van onze marketing-afdeling, want we zien nu, jaren later, dat veel werknemers deze tas nog steeds gebruiken om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen. Ze lopen dus eigenlijk reclame voor ons bedrijf zonder dat ze dat in de gaten hebben. Niet voor niets zijn dit soort shoppers een hele slimme manier van marketing voeren. Ook voor onze relaties hebben we wel eens zo’n tas laten bedrukken, maar dan met een leuke quote erop en ons logo zelf een beetje kleiner. We merken dat dit soort aardigheidjes altijd in de smaak vallen bij nieuwe klanten, en dat is natuurlijk de bedoeling, want je wilt natuurlijk dat ze zo’n tas echt gaan gebruiken. Wil je ook katoenen tassen bedrukken en dat het liefst doen bij een aanbieder die bewust bezig is met duurzaamheid? Dan kan ik je de webshop van green Giving van harte aanbevelen. En die katoenen of canvas shoppers zijn niet het enige duurzame product dat je daar kunt laten personaliseren.

katoenen tassen bedrukken op duurzame wijze

Bij green Giving vinden ze het heel belangrijk dat hun hele assortiment duurzaam geproduceerd is en met aandacht voor mens en milieu. Daarom doen wij zo graag zaken met ze. We kwamen oorspronkelijk bij ze terecht om katoenen tassen te bedrukken, maar hebben inmiddels al veel meer verschillende soorten relatiegeschenken bij ze besteld. In hun assortiment hebben ze namelijk onder andere:

  • Allerlei soorten brievenbusgeschenken
  • Dé originele dopper waterfles (die je kunt laten bedrukken!)
  • Allerlei soorten schrijfwaren, zoals pennen en notitieblokjes
  • Diverse producten van bamboe (super duurzaam!)

Dit is slechts een kleine greep uit het grote assortiment duurzame relatiegeschenken dat je vindt in de webshop van green Giving. Wij maken relatief vaak gebruik van de brievenbusgeschenken die je er kunt bestellen. Dit zijn kleine aardigheidjes die in de brievenbus passen. Die zijn echt ideaal om een klant te bedanken voor zijn vertrouwen, of om iemand ergens mee te feliciteren. En net als katoenen tassen bedrukken is deze optie heel betaalbaar bij Green Giving.

Gekleurde katoenen tassen bedrukken

Wij hebben nu al meerdere malen katoenen tassen laten bedrukken door Greengiving, en steeds kiezen we voor een naturel, off white stof. Dit vinden we heel mooi en chic ogen. Echter zag ik laatst dat ze ook allemaal gekleurde katoenen tassen hebben, zoals fel rood blauw geel en zelfs zwart. Ook hebben ze een hele mooie gerecyclede optie in zachte pasteltinten. Deze is weliswaar ietsje duurder maar ziet er wel echt super mooi uit. Ik moet er nog eens goed over nadenken welke tas ik voor de volgende levering kies, want de gerecyclede versie is ook nog eens nóg beter voor het milieu. Hoe dan ook, als je via Green Giving tassen laat bedrukken kun je er sowieso van op aan dat ze milieuvriendelijk zijn geproduceerd en bedrukt, dat is iets wat zeker is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn