Waar kan ik gemakkelijk en snel pallets bestellen?

29 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een week geleden kreeg ik een grote bestelling van veel verschillende artikelen van een klant. Ik was erg blij met de grote bestelling, want ik kon hier veel geld mee verdienen, maar hierdoor moest ik ook een aantal problemen oplossen. De klant wilde graag de artikelen geleverd hebben op pallets en die had ik niet. Aangezien ik niet veel tijd had, zocht ik naar een bedrijf waar ik gemakkelijk en snel pallets bestellen kon. Op de website van palletspoed.nl was het mogelijk om voordelig pallets te kopen een die werden zeer snel geleverd. Ongeveer drie jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen in tuinartikelen. Ik verkoop via verschillende kanalen artikelen zoals schepjes, harken en potten. Via mijn eigen website verkoop ik het meest, maar ik verkoop ook op een aantal marktplaatsen en aan andere bedrijven. Via mijn eigen website verdien ik het meeste per artikel, maar ook de verkoop aan andere bedrijven is erg interessant. Voor een bestelling van een ander bedrijf hoef ik minder moeite te doen en de bedragen zijn veel groter. Ik was dan ook erg blij toen ik vorige week een zeer grote bestelling binnenkreeg van een ander bedrijf. Ik had nog nooit zo een grote bestelling gekregen en wilde graag de klant zo goed mogelijk helpen. Hij had speciale wensen voor de levering, maar daar zou ik wel een oplossing voor vinden. Ik moest bijvoorbeeld pallets bestellen, want hij wilde de artikelen graag op een speciaal formaat pallets geleverd krijgen. Ik had wel eens eerder op pallets artikelen geleverd, maar bij deze bestelling was veel haast en de marges kleiner. Aangezien ik uiteindelijk een mooi bedrag zou overhouden aan de verkoop, wilde ik graag deze klant zo goed mogelijk helpen. Ik moest echter nog wel een bedrijf vinden waar ik gemakkelijk en snel pallets bestellen kon.

Pallets bestellen bij palletspoed.nl

Online ging ik op zoek naar bedrijven die pallets verkopen. Voor mij was het belangrijk dat ik hier de juiste maat pallets bestellen kon en dat ze al binnen een paar dagen geleverd konden worden. Aangezien ik een kleinere marge op de bestelling had, wilde ik graag de pallets goedkoop kopen. Ik had een aantal websites vergeleken, maar besloot om uiteindelijk voor palletspoed.nl te kiezen. Dit bedrijf had het juiste formaat pallets, de pallets zouden al binnen drie dagen geleverd worden en de prijs was erg goed. Ik besloot om hier direct de pallets te bestellen.

Goede kwaliteit en een goede prijs

De pallets kwamen zoals afgesproken binnen drie dagen aan en ik was erg blij met de kwaliteit. De pallets waren helemaal nieuw en waren erg stevig. Het is hier ook mogelijk om gebruikte pallets te bestellen, maar het leek mij verstandiger om nieuwe te kopen. De klant was erg blij met de levering en de artikelen en gaf aan dat ze vaker bij mij terugkomen. Als ik weer pallets bestellen moet, dan kom ik bij palletspoed terug.

  • Ze kunnen de pallets binnen een paar dagen leveren
  • Ze hebben veel verschillende formaten beschikbaar
  • De pallets zijn hier erg voordelig
  • Je kan kiezen uit gebruikte, of nieuwe pallets
  • De pallets zijn erg stevig   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn