Vacatures in Noord Brabant bekijken

8 juli 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik probeer elk jaar tijdens de vakanties veel te werken, zodat ik goed kan bijverdienen. Ik studeer op de universiteit en daarom heb ik normaal niet veel tijd om te werken. De zomervakantie is altijd het beste moment voor mij, omdat ik dan veel weken vrij heb en er vaak veel tijdelijk werk beschikbaar is. Ook dit jaar zocht ik naar tijdelijke vacatures in Noord Brabant, zodat ik tijdens de zomervakantie extra geld kon verdienen. Op de vacaturewebsite van timing vond ik gemakkelijk en snel veel geschikte vacatures. Ik reageerde op een paar vacatures en stuurde mijn cv op en na een gesprek werd ik aangenomen. Op dit moment studeer ik op de universiteit en kan daarom niet veel werken. Gelukkig helpen mij ouders af en toe met geld en kan ik een aantal uur per week werken bij een klein bedrijfje in de buurt. Voor mij is mijn studie het belangrijkste op dit moment en ik doe mijn best om zo snel mogelijk te slagen. Ik vind het echter ook fijn om wat geld te verdienen, zodat ik niet te veel van mijn ouders afhankelijk ben. Met het geld dat ik elke week verdien kan ik mijn eten, boeken en uitgaan betalen, maar meer niet. Daarom zoek ik vaak voor de vakanties naar vacatures in Noord Brabant. De vakanties zijn voor mij de momenten dat ik meer kan werken en vooral de zomervakantie is ideaal. Ik hoef dan niets voor te bereiden voor school, of te leren voor tentamens en kan dan meerdere weken werken. In de zomervakantie verdien ik vaak genoeg geld om wat dingen voor mijzelf te kopen, of om een korte vakantie te betalen. Ook dit jaar wilde ik weer werken en zocht een paar weken geleden naar vacatures in Noord Brabant.

Veel vacatures in Noord Brabant bij timing

Online zocht ik naar tijdelijke vacatures voor de vakantieperiode voor meer dan dertig uur per week. Ik vond verschillende websites met vacatures in Noord Brabant, maar het vond de website van het bedrijf timing het beste. Op deze website kon ik gemakkelijk zoeken in de regio en naar tijdelijk werk. Ik vond erg veel vacatures en ook een aantal leuke banen in de buurt. Ik vond twee vacatures in Noord Brabant die mij het beste aanspraken en besloot om op de vacatures te reageren en mijn cv op te sturen. Ik had de volgende dag een gesprek met een medewerker van timing en hij vond mij erg geschikt voor een van de opdrachten. 

Volgende week beginnen

Ik kreeg al snel een reactie van het bedrijf en na een leuk gesprek, werd ik aangenomen voor de baan. Voor vakantiewerk is de procedure gelukkig niet zo ingewikkeld, want ik ben vaak een beetje zenuwachtig. Volgende week kan ik al beginnen bij het bedrijf en ik kan hier drie maanden werken. Als ik de volgende keer weer op zoek ben naar vacatures in Noord Brabant, dan maak ik weer gebruik van timing.

  • Op deze website zijn veel vacatures beschikbaar
  • Je kan gemakkelijk zoeken op regio, of soort werk
  • Ik vond verschillende leuke vacatures
  • Ik kreeg snel reactie en kon snel beginnen met werken    
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn