U wilt uw woonboerderij verkopen?

26 maart 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als uw uw woonboerderij wilt verkopen komen daar doorgaans veel meer zaken bij kijken dan wanneer het een kleinere woning (zoals een appartement of rijtjeshuis) betreft. Je wilt dan ook in zee gaan met een makelaar die verstand heeft van dit type woningen, en bovendien weet hoe je deze het beste in de markt zet. Bij BoerderijMakelaar.nl ben je in dat geval aan het juiste adres. Deze makelaar is namelijk gespecialiseerd in de in- en verkoop van landelijk gelegen woningen, en met name boerderijen. Ze werken niet op basis van een courtage, omdat ze vinden dat iedereen zelf mag kiezen welke diensten hij wel of niet afneemt. Bij de BoerderijMakelaar kies je zelf welk pakket je wilt afnemen en dus welke prijs je daarvoor betaalt. Je opties voor je woonboerderij verkopen bij deze makelaar zijn als volgt:

  • Pakket Small: Funda en koopovereenkomst
  • Pakket Medium: Voor een optimalere prestatie
  • Pakket Large: Met uitgebreide extra marketing

Welke diensten deze pakketten exact inhouden kun je lezen op de website van BoerderijMakelaar. Het kleinste pakket omvat namelijk meer dan enkel de plaatsing op Funda en het verzorgen van de koopovereenkomst in het geval van verkoop. Welke diensten dat precies zijn lees je op hun website. Veel mensen die hun woonboerderij verkopen hebben al genoeg aan het kleinste (en dus goedkoopste) pakket. Als je zelf redelijk bekwaam bent met het proces van het verkopen van een woning dan kun je best het een en ander zelf doen, en alleen de officiële zaken (zoals het opstellen van de koopovereenkomst) aan de professional overlaten. 

Zo snel mogelijk je woonboerderij verkopen?

Als je het liefst zo snel mogelijk je woonboerderij wilt verkopen dan is het slim om in zee te gaan met de Boerderij Makelaar. U wilt uw woonboerderij verkopen?Zoals hierboven al vermeld werken ze op basis van pakketten, waarvan het goedkoopste pakket voor veel verkopers al voldoende diensten bevat. Als je echter haast hebt met het verkopen van je woonboerderij, om welke reden dan ook, kun je kiezen voor het meest uitgebreide pakket. Je krijgt dan naast de standaard diensten (zoals de waardebepaling, onderhandeling, plattegronden en koopovereenkomst) ook een uitgebreid opgezette marketingcampagne. Deze omvat een advertentie in de lokale krant, een advertentie in tijdschrift Landleven, een advertentie via Google Adwords en zelfs een 3D animatie van de woning. Zo wordt je woonboerderij verkopen je wel heel makkelijk gemaakt. het spreekt voor zich dat met zo’n uitgebreide marketingcampagne je woning veel meer potentiële kopers bereikt, en dat de kans op snelle verkoop vele malen hoger wordt.

Hulp bij woonboerderij verkopen

Maar of je nu haast hebt met je woonboerderij verkopen of alle tijd hebt, De Boerderijmakelaar is jouw partner in het verkoopproces. Het fijne aan deze makelaar is dat hij gespecialiseerd is in dit type landelijke woningen. Dat levert niet alleen een accuratere prijsbepaling op, maar ook meer potentiële klanten. Mensen die namelijk specifiek op zoek zijn naar een mooie woonboerderij zullen daarvoor eerder contact opnemen met De Boerderijmakelaar dan hun eigen, lokale makelaar. Puur omdat ze weten dat de eerstgenoemde meer aanbod heeft in deze categorie woningen. Dus wil jij je woonboerderij verkopen en ben je op zoek naar een makelaar die zich heeft gespecialiseerd in dit type woningen? Dan is de Boerderij Makelaar de perfecte match!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn