Sushi in Zwijndrecht eten als perfecte optie

13 december 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

We hebben lang nagedacht over de keuzes die we als bedrijf maken. We weten dat we op elke stap afgerekend kunnen worden, maar we weten ook dat we bonuspunten kunnen scoren door de juiste ontwikkelingen door te voeren. In de huidige markt gaat het allemaal om concurrentie. Wat doen de andere bedrijven, waarom kiezen bedrijven voor een andere optie en op welke manier kun je als bedrijf meer omzet genereren, zonder daarvoor te veel kosten te moeten maken. Lastige keuzes, en vooral heel veel hoofdpijn af en toe. Wij kozen ervoor om ons kantoor te verfraaien zodat klanten zich welkom zouden voelen en zijn gaan zoeken naar mogelijkheden om mensen te spreken die toch heel erg druk zijn. En dan kom je ergens. Iedereen moet namelijk eten. Zo simpel is het. Wanneer je dan een zakelijke lunch kunt regelen voor de drukke mensen – en aanbiedt voor de kosten te staan – dan zijn mensen ineens wel beschikbaar. Sushi in Zwijndrecht was voor ons de perfecte mogelijkheid. Zeker wanneer er naast vissoorten ook vlees geserveerd wordt en het gaat om onbeperkt eten. Zo hoeven we namelijk nooit in de gaten te houden wat onze klanten bestellen en dat is een prettig idee.

Hoe werkt dat dan tijdens de sushi in Zwijndrecht?

Tijdens de sushi in Zwijndrecht hebben we de volledige aandacht van de gesprekspartner omdat de lunchtijd meestal ingeboekt is in de agenda. Dat betekent dat we voorstellen kunnen doen, vragen kunnen stellen of gewoon kunnen praten over het eten van sushi in Zwijndrecht. Het is een manier om een relatie op te bouwen, maar ook een manier om een loyale klant op te bouwen door een week later nog eens te gaan lunchen bij sushi in Zwijndrecht. We hebben het inmiddels een maand of zes geprobeerd en hebben gemerkt dat het bijzonder veel positieve reacties oplevert. Daarnaast heeft het ons verschillende klanten opgeleverd die allemaal door blijven komen met orders omdat:

  • Ze ons vertrouwen;
  • Ze weten wie wij zijn;
  • Weten dat we de lunch betalen.

Als iedereen toch moet eten en de agenda vrijhoudt voor de lunch, dan is sushi in Zwijndrecht helemaal geen raar idee. Het is een sterk idee geweest. Ook omdat we zelf toch moeten eten en dan net zo goed kunnen werken aan het netwerk. Wij kiezen overigens altijd voor Restaurant aan de Maas (https://restaurant-aandemaas.nl/) vanwege de vaste prijzen en de hoge kwaliteit van het eten bij sushi in Zwijndrecht.

Kan ik dit ook doen?

Uiteraard kun je ook kiezen voor sushi in Zwijndrecht, maar het is vooral verstandig om op zoek te gaan naar mogelijkheden die passen bij jouw bedrijf of de klanten die je aan wilt trekken. Zo werken we samen met een schrijver die zijn klanten steevast ontmoet in de kroeg of bar na werktijd. Het idee is hetzelfde. De tijd staat vast in de agenda, de klant wordt niet gestoord en je hebt de tijd om een connectie te maken. Ook geldt een ander groot voordeel: tijdens het eten of drinken voelt een klant zich op zijn gemak, hij wordt in feite tevredengesteld tijdens het gesprek en dat betekent dat er fijnere herinneringen blijven hangen. Wij konden het idee van de kroeg niet overnemen omdat we juist werken met bedrijven met flexibele tijden en managers die de klok rond lijken te werken. Daarom hebben wij ingezet op eten met sushi in Zwijndrecht, omdat dit veel beter past bij ons klantenbestand. Zoek daarom vooral een optie die bij jouw doelgroep past zodat je er ook echt punten mee kunt scoren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn