Surinaamse catering in Almere voor echt lekker en ambachtelijk eten!

13 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Kousenband, zachte pompoen, roti, Surinaamse nasi, heerlijk sappige Surinaamse kip en geurige saoto soep. Loopt het water u al in de mond? Dit zijn slechts enkele van de vele heerlijke gerechten die de Surinaamse keuken rijk is. De Surinaamse keuken is namelijk zeer uitgebreid en ontzettend lekker, want de keuken bestaat uit invloeden van over de hele wereld. Dit komt omdat de bevolking van Suriname uit diverse werelddelen komt en uit elk deel van de wereld de lekkerste ingrediënten zijn samengevoegd in de Surinaamse keuken, waardoor deze zeer divers is. En dat proef je! Bij de Surinaamse catering in Almere weten we alles van de Surinaamse keuken van zoet tot hartig. Op ambachtelijke wijze koken wij de lekkerste Surinaamse gerechten van simpele snacks tot complete maaltijden. Heeft u geen of tijd om te koken maar wel zin in echt lekker eten? Bij de Surinaamse catering in Almere bent u dan aan het juiste adres. Want ook als u moe uit het werk komt of echt zin hebt in Surinaams eten kunt u bij ons terecht. Ook als u een feest geeft en catering nodig heeft helpen wij van de Surinaamse catering in Almere u graag verder. Bezoek onze website voor de http://rkrcatering.nl/ voor de mogelijkheden omtrent catering en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Volop keuze bij Surinaamse catering in Almere

Als echte Surinamers weten wij bij de Surinaamse catering in Almere als geen ander hoe belangrijk lekker Surinaams eten is. Samen genieten met je gezin of vrienden van topkwaliteit roti, pompoen of van een heerlijke Surinaamse ovenschotel met wat zoets na. Daarom zetten wij graag de voordelen van Surinaamse catering Almere op een rij:

  • Als oorspronkelijke Surinamers kennen wij de gerechten als geen ander
  • Gespecialiseerd in Surinaams en Hindoestaans eten
  • Van snacks tot volledige maaltijden
  • Proefsessies
  • Ophalen, bezorgen of op locatie cateren
  • Van een persoon tot 250 personen

Bij ons kunt u kiezen voor het afhalen van de heerlijkste ambachtelijk bereide gerechten of als u een feest geeft kunnen wij ook de catering op locatie verzorgen. Voor alle feestelijke gelegenheden zijn wij van de Surinaamse catering Almere het adres voor uw feestjes met een Surinaams tintje. U kunt al terecht voor catering voor 1 persoon maar ook voor grotere groepen, zelfs tot 250 personen.

Koken zit in ons bloed

Oorspronkelijk komen wij uit Suriname en Surinaams eten is ons met de paplepel ingegoten. En koken zit gewoon in ons bloed. We vinden het heerlijk om bezig te zijn met de heerlijkste ingrediënten uit de Surinaamse en Hindoestaanse keuken. Hierdoor kennen we de originele Surinaamse en Hindoestaanse gerechten en bent u verzekert van de heerlijkste geurige gerechten voor uw feest. Wij van de Surinaamse catering Almere koken met liefde snacks als bara met sambal, bitterballen kip, Surinaamse loempia, Samosa kip en gebakken banaan. En zelfs vegetarische Samosa is bij ons verkrijgbaar. Ook kunt u terecht voor complete maaltijden of buffetten met onder andere varkensvlees met noedels, ketjap kip en nasi of bami met saté. De maaltijd heerlijk afsluiten met wat zoets kan ook bij de Surinaamse catering Almere. Onze mithai – dat betekent zoetigheden – specialiteiten zijn sew, goelab dajmoen en overheerlijke kokos laddoe. Heeft u ook zin gekregen in heerlijk eten uit Suriname? Neem dan contact op met de Surinaams catering Almere van RKR catering. We bespreken graag met u de wensen en mogelijkheden voor het maken van diverse gerechten en de wensen omtrent catering, afhalen of bezorging van uw gerechten. Met RKR catering hoeft u zich om het eten in ieder geval geen zorgen meer te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn