Plastic zakken bestellen voor artikelen

22 mei 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik werk al een paar jaar voor een webshop, ik verzorg de inkoop van producten en hou de voorraden bij. De verkopen gaan goed en het bedrijf is aan het groeien. We hebben een erg leuk team van zeven mensen en de sfeer is altijd goed. Iedereen maakt beslissingen over zijn of haar eigen onderdeel, maar wij werken ook veel samen. Ik hoorde laatst van mijn collega die de klantenservice regelt, dat er zo af en toe klachten binnenkomen over beschadigde artikelen. De artikelen bij ons in het magazijn worden alleen verstuurd wanneer ze er perfect uitzien, dus daar kon het niet aan liggen. Eerst dachten wij dat deze klanten korting wilden ontvangen, of dat ze zelf de artikelen hadden beschadigd en retour willen sturen. Echter viel het ons op dat er zo nu en dan deze klacht binnenkomt en van verschillende klanten. Ik sprak laatst een vriend op een verjaardag die een eigen webshop heeft en we begonnen over verschillende problemen te praten. Ik vertelde dat wij deze klachten binnenkrijgen en vroeg mij af of hij dezelfde klachten krijgt. Het bleek dat hij dit soort klachten vroeger ook kreeg, maar erachter kwam dat pakketjes af en toe beschadigd raken in de post. Wanneer het hard regent, dan kunnen de verpakkingen nat worden en de producten ook. Soms gaan producten ook stuk tijdens het vervoeren. Wij verkopen alleen stevige artikelen, het lijkt mij niet dat die stuk gaan tijdens het vervoeren. De producten kunnen echter wel slecht tegen water. Ik vroeg aan hem hoe hij dit opgelost heeft en hij vertelde mij dat we misschien plastic zakken om de artikelen kunnen doen. Hij wist misschien wel een plek om plastic zakken te bestellen die wij konden gebruiken. Ik overlegde met mijn collega’s en het leek ons een goed idee om ook plastic zakken te bestellen voor de artikelen.

Via www.uniekverpakkingen.nl plastic zakken bestellen

Ik volgde de tip van mijn vriend op, maar al snel bleek dat het voor ons niet mogelijk was om plastic zakken te bestellen via de website die hij voorstelde. De maten die wij wilden inkopen waren niet beschikbaar op deze website. Wij hadden besloten dat we een aantal maten zakken wilden kopen, voor veel artikelen kon de maat een klein beetje afwijken, maar twee artikelen hadden erg specifieke maten. Via google vond ik nog een aantal andere websites om plastic zakken te bestellen, maar had weer het probleem met de maten. Uiteindelijk kwam ik uit bij www.uniekverpakkingen.nl. Via deze website was het ook mogelijk om plastic zakken te bestellen op maat. De andere plastic zakken waren ook beschikbaar op deze site. Ik vertelde de medewerkers van de website wat onze wensen waren en vroeg om een offerte. Uit de offerte bleek dat deze website vergelijkbare prijzen hanteerde als de andere websites. Het leek ons dus logisch om voor deze website te kiezen.

Ik raad aan om voor uw webshop plastic zakken te bestellen bij www.uniekverpakkingen.nl:

  • Je kan plastic zakken bestellen in vele verschillende maten
  • Ze hebben ook veel andere soorten verpakkingsmateriaal
  • Zijn gespecialiseerd in webshops
  • Kunnen ook zakken op maat maken

Wij werken nu al een tijdje met de plastic zakken om de artikelen en merken dat we bijna geen klachten meer krijgen over beschadigde artikelen. We gaan de klachten en retouren nog een tijdje in de gaten houden, maar tot nu toe zijn we erg tevreden. De opmaat gemaakte zakken passen perfect. Heb je ook veel klachten over beschadigde artikelen, dan is het misschien ook verstandig om plastic zakken te bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn