Mijn nieuwe favoriet: de sleehak sneaker

17 juni 2017

Posted in Mode en Kleding

Het is inmiddels vast geen geheim meer dat ik een groot fan ben van schoenen. Ik heb ze in allerlei soorten. Van hoge hakken tot ballerina’s en van sportieve gympen tot laarzen, je vindt het allemaal bij mij in de kast. Heel lang zag je me bijna iedere dag in hoge hakken. Ik vind het toch altijd zo mooi staan. Je benen lijken een stuk langer en je groeit natuurlijk een stukje, iets wat ook zeker niet verkeerd is! Daarnaast staat het gewoon elegant en voor mijn werk is dat toch wel nodig. Ik denk niet dat mijn baas het heel erg zal waarderen als ik in een sportief paar gympen op de werkvloer verschijn. Toen ik echter hoorde van de nieuwe sleehak sneaker, wist ik dat deze schoen echt helemaal geweldig moet zijn.

  • Comfortabel
  • Extra stabiliteit
  • Extra hoogte

De sleehak sneaker biedt je het best van twee werelden: gympen en hoge hakken. De sleehak in de schoen zorgt voor extra hoogte, net zoals een hak. Maar doordat de zool van de hak helemaal doorloopt heb je niet de instabiliteit of het oncomfortabele van het dragen van hoge hakken. Je kunt er dus de hele dag op rondlopen zonder dat je pijnlijke voeten krijgt. Voor iemand zoals ik die de hele dag door afspraken heeft dus altijd in de weer is, is dit de ideale schoen. Ik kan de sleehak sneaker dan ook eigenlijk aan iedereen aanraden.

Wat je moet weten over de sleehak sneaker

Ik heb je hierboven al de nodige dingen verteld over de sleehak sneaker, maar er is natuurlijk meer wat ik er graag over kwijt wil. Ten eerste raad ik je aan om deze schoenen bij de webshop Mijn Schoengeheim te kopen. Hier zijn ze gespecialiseerd in de sleehak sneaker en je vindt ze in uiteenlopende soorten en maten. Van sportief tot chique en van eenvoudig tot opvallend, ze hebben het allemaal. Als jij bang bent dat de sleehak sneaker niets voor jou zal zijn, dan zal het assortiment van deze webshop je daarvan zeker op andere gedachten brengen. Door het ruime aanbod is er altijd een paar dat goed bij jou en je schoenvoorkeuren past. Je weet dat dit voor mij heel erg belangrijk is. Ik mag dan een hoop soorten schoenen in mijn kast hebben staan, toch zie je zeker wel een trend in al die paren. Zo ga ik al snel voor de net wat nettere variant. Mijn favoriete sleehak sneaker paar heeft een onzichtbare hak, is vrij netjes en heeft een heel schattig patroontje. De schoenen zijn zeker geschikt voor op het werk, maar ik kan ze ook prima in mijn vrije tijd aan. Ideaal, dus!

Altijd maar onderweg

Als jij net als ik vaak van hot naar her aan het rennen bent, dan heb je hier een goed paar schoenen voor nodig. Met de sleehak sneaker heb je daarvoor de perfecte schoen gevonden. Wat helemaal fijn is? Autorijden met deze schoenen is geen enkel probleem! Waar ik mijn hoge hakken vaak moet verruilen voor een paar gympen of ballerina’s hoef ik daar bij de sleehak sneaker niet over na te denken. Dat is voor mij persoonlijk toch zeker weer een ander voordeel. Het bestellen van de sleehak sneaker van jouw keuze op de website Mijnschoengeheim.nl is daarnaast ook nog eens heel erg eenvoudig. Het moeilijkste gedeelte is misschien nog wel om een keuze te maken uit het ruime assortiment van toffe schoenen! Het is echter zeker de moeite waard om hier jouw sleehak sneakers te bestellen en zelf te ontdekken hoe geweldig deze schoenen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn