Kom naar onze garage voor het wrappen van uw auto!

2 september 2018

Posted in Auto's en Motoren

Als u uitgekeken bent op uw wagen omdat de kleur u bijvoorbeeld niet meer aanstaat, dan betekent dat niet dat u dit maar simpelweg moet accepteren. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat uw wagen precies de kleur krijgt die u graag zou willen. Het mooie is dat hier geen druppel verf aan te pas hoeft te komen. Wij zijn namelijk het adres voor het wrappen van uw auto. Mocht u niet weten wat wij met ‘wrappen van uw auto’ bedoelen, dan willen wij u daar graag wat meer over vertellen. U zult merken dat wij alles in huis hebben om u een hoogwaardig resultaat te leveren en wij hopen daarom ook dat u een keer een afspraak met ons wilt inplannen wanneer u behoefte heeft aan een nieuwe kleur op uw wagen. Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van een auto en wij weten daarom ook precies hoe wij u een duurzaam resultaat moeten bieden. Hoe gaat het wrappen van uw auto in zijn werk? In principe komt het er in het kort op neer, dat wanneer u bij ons aanklopt voor hulp bij het wrappen van uw auto dat wij een dun plastic laagje op uw wagen zullen aanbrengen. Deze laag kan in alle kleuren worden aangebracht. Dat betekent dat wanneer u gebruik maakt van onze diensten op het gebied van het wrappen van een auto, dat u uw auto een andere kleur geeft, zonder daarbij de spuit ter hand te nemen. Dit maakt deze service vele malen goedkoper, terwijl het effect juist vele malen groter is. Mocht u graag een keer een afspraak met ons willen inplannen dan kan dat natuurlijk altijd. Jurgh Car Detailing staat altijd voor u klaar om u te helpen. Kijk daarom vandaag nog even op onze site Detailing.nl.

Het wrappen van uw auto hoeft niet lang te duren

Veel mensen kunnen hun auto niet een lange tijd missen en dat hebben wij in onze werkplaats heel goed in onze oren geknoopt. Wij onderscheiden ons dan ook van onze concurrentie door snel te werk te gaan zonder dat het resultaat daar onder zal gaan leiden. Wanneer u ons inschakelt voor het wrappen van uw auto, dan hoeft u niet bang te zijn dat u uw auto lange tijd niet zult zien. Wij doen er namelijk alles aan om u zo snel mogelijk uw wagen weer te kunnen retourneren. Wij willen u wel aanraden om ook een keer te kijken naar de mogelijkheid om een glasvezellaag over uw wrap aan te laten brengen zodat u een veel beter resultaat behoudt. Het kan namelijk gebeuren dat er beschadigingen in de wrap komen en dat wilt u natuurlijk niet. Wanneer u er een speciaal laagje overheen laat aanbrengen, dan loopt u al deze risico’s niet. Onze medewerkers kunnen u laten zien hoe dit proces in zijn werk gaat. Ook kunnen zij u meer tekst en uitleg geven over het wrappen van uw auto wanneer u daar behoefte aan heeft. Mocht u een keer met ons in gesprek willen over de mogelijkheden, dan horen wij graag van u. Wij vinden het namelijk belangrijk om goede diensten te leveren.

Uw wagen staat in een beveiligde ruimte

Heeft u een heel dure auto en wilt u deze niet zomaar op de eerste de beste plaats achterlaten? Dan kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats is namelijk vierentwintig uur per dag beveiligd. Kortom:

  • wij zorgen dat uw auto een mooie nieuwe kleur krijgt
  • wij brengen ook graag een extra beschermlaag aan
  • u heeft uw wagen binnen no-time weer terug

Plan snel een afspraak met ons in via Detailing.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn