Kom helemaal tot rust in een privé wellness in Amsterdam

23 maart 2020

Posted in Vrije tijd en Hobby

Indien je op zoek bent naar een manier om even helemaal te ontspannen, dan kun je kiezen voor een spa of een wellnesscentrum. Hier kun je je dan overgeven aan de vele ontspannende faciliteiten, zodat zowel je lichaam als geest helemaal tot rust kunnen komen. Tevens word je lijf ook meteen goed verzorgd. Een sauna ontspant niet alleen, maar je zweet meteen ook de nodige toxins uit je lijf. Stijve spieren komen weer los tijdens een massage of in een jacuzzi. Maar een spa heeft uiteraard wel het nadeel dat het een openbare gelegenheid is. Je bent er dus met andere mensen en dat kan vervelend zijn. Je raakt immers sneller afgeleid, voelt je af en toe wellicht een beetje bekeken en je kunt je daardoor dus ook niet 100% overgeven aan de ontspanning. Daarnaast voel je je altijd een beetje ongemakkelijk. Als je bijvoorbeeld een wellnesscentrum bezoekt met je partner, dan kun je niet gewoon lekker jezelf zijn zoals je dat thuis bent. Je hebt immers een publiek. Maar gelukkig kun je bij spa1001 terecht voor een privé wellness in Amsterdam. Dat betekent dus dat jij gewoon lekker kunt ontspannen samen met je geliefde zonder dat daar anderen bij zijn. Dat maakt het meteen tot een hele andere ervaring. Een privé wellness in Amsterdam is dan ook ideaal als je je partner wilt verassen of als je samen met je vrienden of vriendinnen even wilt ontspannen. In een privé wellness in Amsterdam heb je het rijk voor je alleen. Je geniet van de ontspannende muziek en kunt natuurlijk ook van de nodige faciliteiten gebruik maken zoals:

  • Finse Sauna
  • Stoomcabine met hemelplafond
  • Jacuzzi
  • Warme voetenbaden
  • Relaxbank

Een privé wellness in Amsterdam is bijvoorbeeld ideaal voor een romantisch uitje. Mocht het bijna de verjaardag zijn van je partner, dan is het zeker een idee om hem of haar te verassen met een bezoekje aan een privé wellness in Amsterdam. Omdat jullie dan gewoon samen zijn, blijft het een momentje voor jullie beide samen. Het wordt niet verstoord door de aanwezigheid van anderen. De romantiek kan dan ook floreren tijdens jullie bezoek aan een privé wellness in Amsterdam. Maar het is net zo leuk om met een stel vrienden of vriendinnen een spa te bezoeken. Jullie hebben dan het rijk alleen en kunnen daardoor des te beter genieten van het bezoek aan de privé wellness in Amsterdam. De mogelijkheden zijn wat dat betreft dus ook zeer talrijk. Hieronder lees je meer over de verschillende opties en mogelijkheden.

De arrangementen van de privé wellness in Amsterdam

Als je samen met je partner naar de privé wellness in Amsterdam wilt, dan kun je kiezen voor het Private for Two arrangement. Ga je samen met vriend(inn)en, dan kun je kiezen voor het Vriend(inn)en arrangement. Lekker ontwaken in de ochtend doe je via het Good Morning arrangement. Tot slot kun je ook nog een leuk Spa & Party arrangement boeken bij deze Spa.

Kijk op de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de verschillende arrangementen, faciliteiten en prijzen, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site van spa1001.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn