Is dit de beste begrafenisondernemer in Arnhem?

3 november 2020

Posted in Mens en gezondheid

Woon je in de buurt van Arnhem en heb je onlangs een dierbare verloren? Dan moet er ontzettend veel gebeuren om het afscheid te regelen. Als je daarvoor op zoek bent naar een begrafenisondernemer in Arnhem die met veel persoonlijke aandacht werkt dan moet je absoluut bij Ilya Uitvaartzorg zijn. Dit is opgericht door Reinier en Gerda Gort. Beiden hebben ze een passie voor dit vak ontwikkeld, en vinden ze dat iedereen een afscheid verdient dat geheel bij deze persoon past. Hun diensten als begrafenisondernemer in Arnhem passen ze dan ook graag aan aan de persoon die is overleden. Ze denken actief mee in passende oplossingen en een afscheid op maat, en dat is hoe ze zich onderscheiden van andere begrafenisondernemers. Ze deinzen er namelijk niet voor terug om de dingen anders te doen dan dat mensen gewend zijn. Niet iedereen zit volgens hen immers te wachten op een standaard koffietafel met een plakje cake. Daar kan gerust iets veel leukers en originelers voor worden bedacht, maar dan moet je wel op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Reinier en Gerda vertellen je dan ook graag alles over de opties voor deze uitvaart, zodat je de juiste keuze kunt maken en je niet vastpint op hoe jij ‘denkt dat het hoort’.

Begrafenisondernemer in Arnhem voor een uitvaart op maat

Door hun unieke aanpak staan Reinier en Gerda bekend als een zeer betrokken stel met een passie voor uitvaartzorg. Je klopt bij hen aan als je een begrafenisondernemer in Arnhem zoekt die meedenkt in creatieve oplossingen, bijvoorbeeld een uniek vervoermiddel. Ze hebben bijvoorbeeld een review op hun website staan van de familie van een man die ontzettend fan was van Volkswagen busjes. Ze konden regelen dat zijn kist in zo’n hip busje werd vervoerd, en gaven hem op die manier een waardig afscheid dat bij hem paste. Ook regelden ze eens een heuse Harley Davidsson met de kist als bijrijder. Ook dit is een voorbeeld van een super creatieve aanpak van deze begrafenisondernemer uit Arnhem.

Afscheid nemen plus het leven vieren

Mensen vergeten vaak dat je tijdens een afscheid ook gerust plezier mag maken, en dat er ruimte mag zijn voor mooie herinneringen. Deze begrafenisondernemer in Arnhem kaart daar graag opties voor aan, zodat de uitvaat persoonlijk wordt. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van:

  • Tekeningen van de kleinkinderen op de kist
  • Zeer gekleurde bloemen (of dresscode) als die persoon daarvan hield
  • Lekkere hapjes bij de koffietafel in plaats van een saaie plak cake
  • Een uniek vervoersmiddel voor de kist van de overledene
  • Een hele bijzondere locatie voor de uitvaart

Al deze dingen kunnen een uitvaart niet alleen heel persoonlijk maken, maar ook stukken vermakelijker. Je hoeft namelijk heus niet alleen maar te rouwen op deze dag. Je mag het leven namelijk vieren, plus de jaren die je met de overleden persoon hebt doorgebracht. Met behulp van deze begrafenisondernemer uit Arnhem moet dat wel goed komen. Met de hulp van Reinier en Gerda kunnen jullie namelijk een uitvaart organiseren die helemaal past bij de overleden persoon, waar jullie ondanks jullie verdiet enorm van kunnen genieten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn