Hoe kun je heel gemakkelijk een factuur maken?

8 juni 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Veel ondernemers worstelen met het maken van facturen die er professioneel uitzien. Het kan nog best lastig zijn (zeker in Word) om een factuur te maken en ervoor te zorgen dat deze qua opmaak helemaal klopt. Daarom heeft Facturatie office speciale software ontwikkeld waarmee je dit heel eenvoudig kunt doen. Deze software is beschikbaar op basis van een abonnement, maar lang niet zo duur als je zou denken. Het ligt er een beetje aan welke software van hun je nog meer wilt gebruiken wat het precies kost, dus check vooral hun website even. Ze bieden namelijk nog veel meer software aan dan alleen het programma waarmee je een factuur maken kunt. Deze is wel de meest gebruikte overigens, want het is een ontzettend fijn programma en zelfs de beginnende ondernemer kan ermee aan de slag en zo zijn bedrijf professioneler over laten komen. Als je namelijk net gestart bent en facturen naar klanten moet gaan sturen dan wil je natuurlijk wel dat deze er qua opmaak goed uitzien, dat bijvoorbeeld je logo in de juiste hoek staat en alle adresgegevens, etc. Bovendien is het wel zo fijn als je gewoon met enkele muisklikken een factuur maken kunt. Met de software van Facturatie Office kan dat. Daar vul je gewoon in voor welke diensten je een bedrag wilt factureren, hoe hoog het bedrag (en de btw) is en naar welke klant het moet. Van tevoren heb je namelijk al je klanten al toegevoegd, dus als je een factuur gaat opstellen hoef je deze alleen nog maar aan te klikken vanuit de lijst met al je klanten. Al hun gegevens verschijnen dan vanzelf op de factuur en je hoeft ze dus nooit meer over te typen. 

Een factuur maken en direct laten versturen

Als je de software voor het opstellen van facturen gebruikt van Facturatie Office dan kun je deze zojuist gemaakte factuur ook direct laten versturen. Je hebt immers al eerder het e-mailadres van de klant ingevuld, en met één druk op de knop kun je de software jouw factuur naar het betreffende e-mailadres laten sturen. Sterker nog, je kunt zelfs een factuur maken en instellen dat je automatisch een betalingsherinnering wilt laten versturen als deze na (bijvoorbeeld) een periode van twee weken nog niet betaald is. En zo heeft Facturatie Office nog heel veel andere handige software en features die jou kunnen helpen bij het runnen van je business. Een factuur maken en je administratie doen kost je met deze software minder tijd dan ooit, en die tijd kun je natuurlijk in belangrijkere zaken steken.

Een factuur maken of uren registreren?

Bij Facturatie Office onderscheiden ze hun software in meerdere categorieën, namelijk:

  • Software om een offerte of factuur te maken
  • Software voor urenregistratie
  • Software voor voorraad- en productbeheer
  • Software voor projectmanagement

Voor hun gehele aanbod praktische software voor ondernemers kun je het beste even op hun website kijken. Daar kun je ook een proefperiode aanvragen om te kijken of deze programma’s voor jou werken en handig in gebruik zijn. Al vele ondernemers gingen je voor en maken nu dankbaar gebruik van al deze software voor ondernemers. Het bespaart je namelijk tijd, geld en gedoe, en dat klinkt goed, toch?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn