Een rolcontainer huren voor al uw bedrijfsafval

24 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als u veel bedrijfsafval heeft, vraagt u zich ongetwijfeld af waar dat allemaal naartoe moet. De zakken stapelen zich onopgemerkt op, waardoor uw bedrijfsplaats omgetoverd wordt tot een vuilnisbelt. Daarom kunt u nu een rolcontainer huren. Hier kunt u al uw zakken in doen, waarna hij vervolgens gewoon weer opgehaald en geleegd wordt. Daarnaast kunt u ook afspreken om gelijk een nieuwe te laten plaatsen, zodat u nooit zonder komt te zitten. Een rolcontainer huren doet u eenvoudig en snel via Bedrijfsafval.nl, uw specialist in de afvoer van bedrijfsafval en het adres om een rolcontainer te huren. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn van een rolcontainer huren via onze website.

Een rolcontainer huren voor zowel uw afval als vertrouwelijke documenten

Een rolcontainer huren kan ervoor zorgen dat uw afval netjes opgeborgen zit. Zo heeft u geen overlast van al het afval en zult u ook geen stankoverlast creëren. Daarnaast bieden wij altijd de laagste prijsgarantie aan. Een rolcontainer huren via ons bedrijf gaat altijd met volledige transparantie. Wij vinden namelijk dat het helder moet zijn wat u kwijt zult zijn aan uw rolcontainer. Op onze websites staan de prijzen om een rolcontainer te huren in een handig overzicht. Daarbij kunt u ook zien voor welk soort bedrijfsafval en welke formaten er beschikbaar zijn. U kunt alle prijzen handig met elkaar vergelijken en kijken welke optie het beste bij u past. Daarna kunt u de rolcontainer huren via ons online formulier. Een rolcontainer huren heeft enkele voordelen:

  • Geen overlast van stank of afval
  • Op gezette tijden opgehaald en een nieuwe container geplaatst.
  • Wij vernietigen altijd ter plekke alle vertrouwelijke documenten.

Zoals u ziet kunt u ook een rolcontainer huren voor vertrouwelijk materiaal. Deze komen wij met een speciale bus ophalen, waarna het ter plekke vernietigd wordt. Zo komen uw vertrouwelijke documenten nooit in verkeerde handen terecht. Na de vernietiging wordt de inkt uit het papier gehaald en het papier vermengd met water, zodat het pulp wordt. Dit is niet alleen veilig voor u, maar ook beter voor het milieu. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand, dat via een automatische incasso geïncasseerd wordt. Uiteraard kunt u uw contract op elk gewenst moment opzeggen. U zit bij ons dus nergens aan vast door onze flexibele dienstverlening. Wij helpen niet alleen bij structurele huur, maar ook voor tijdelijke projecten. Als particulier kunt u helaas niet bij ons terecht. Hier hebben wij voor gekozen zodat wij onze diensten optimaal aan kunnen sluiten bij het bedrijfsleven en de behoeften per sector.

Wij verzorgen containers door heel Nederland

Bedrijfsafval.nl is uw adres als het gaat om het huren van containers voor bedrijfsafval. Wij zetten ons al jaren in bij verschillende sectoren om al het afval eenvoudig en snel te kunnen afvoeren. Wij hebben een groot assortiment aan containers, waardoor er voor ieder bedrijf in iedere sector een gepaste oplossing is. Dit doen wij uiteraard door heel Nederland. Zodra u een afvalcontainer heeft, kunt u deze op gepaste tijden laten legen. Wij plaatsen dan in overleg met u gelijk een nieuwe, zodat u geen moment zonder komt te zitten. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of over onze containers? Of heeft u advies nodig bij de aanvraag van uw container? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.bedrijfsafval.nl. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Werk samen aan een beter milieu door uw bedrijfsafval te recyclen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn