Een heel prettig administratiekantoor in Zwolle

14 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als startend ondernemer ben ik op zoek gegaan naar een administratiekantoor in Zwolle dat mij kon helpen met mijn financiële administratie en alle belastingzaken. Ik ben door een bekende van mij gewezen op fiscalist-zwolle, de website van Voerman Belastingadviseurs. Dit is een administratiekantoor in Zwolle die administratieve ondersteuning biedt aan:

  • MKB’ers
  • ZZP’ers
  • Startend Ondernemers
  • Particulieren

Ik ben zelf niet heel erg bedreven in het doen van mijn eigen financiële administratie en nu ik voor mijzelf begonnen ben vind ik het extra belangrijk dat ik hier vanaf het begin meteen goede hulp en ondersteuning bij krijg. Ik ben erg bang dat ik anders een enorme naheffing van de belasting tegemoet kan zien. Dat heb ik bij een vriendin van mij gezien die als ZZP’er aan de slag is gegaan en daar geen financiële hulp bij in de arm heeft genomen. Zij had een aantal zaken over het hoofd gezien en als je dan opeens een aanslag krijgt van enkele duizenden euro’s, dan kan dat best pijnlijk zijn. Het is dan net alsof je je zuurverdiende geld ziet verdampen en dat wilde ik voorkomen. Ik heb dankzij mijn administratiekantoor in Zwolle nu een goede dekking waarbij alle administratie via hen geregeld worden. Dat is echt een enorme zorg minder.

Een administratiekantoor in Zwolle voor alle financiële administratie

Wat heel prettig is, is dat mijn administratiekantoor in Zwolle mij direct van advies heeft kunnen zijn over mijn eigen bedrijfsvoering. Ik ben voor mezelf begonnen, zonder enige ervaring als zelfstandig ondernemer. Het ondernemen zit bij ons ook niet in de familie en ik heb hier en daar om wat raad gevraagd, maar de meeste mensen zijn niet bedreven genoeg om me de raad te geven die mijn administratiekantoor in Zwolle mij heeft gegeven. Al vanaf het eerste moment was er een goede verstandhouding en heb ik heel open en eerlijk kunnen uitleggen waarom ik juist voor deze dienstverlening bij Voerman Belastingadviseurs ben uitgekomen. Ik heb dit administratiekantoor in Zwolle juist in de arm genomen omdat ze zo bedreven zijn met de startende ondernemer en dat ze ook mogelijkheden en kansen zien om hier extra voordeel in te bieden. Ik ben er daarmee van verzekerd dat ik gedurende deze eerste jaren advies kan inwinnen over bepaalde uitgaven of projecten en dat ik ook een advies kan krijgen over de manier waarop ik zaken doe en zelfs over het uurtarief dat ik in sommige gevallen vraag. Ik kan dankzij mijn administratiekantoor in Zwolle nu inzien hoeveel ik per maand moet omzetten en hoeveel daarvan naar de belasting gaat. Ik kan op die manier mijn financiën beter sturen en ondertussen helpt mijn administratiekantoor in Zwolle mij bij het doen van de boekhouding. Alle inkoopfacturen gaan hier direct naartoe en ook de btw-afdracht gebeurt rechtstreeks via mijn administratiekantoor in Zwolle.

Voorbereiding voor de jaarlijkse inkomstenbelastingen

Wat ik heel prettig vind is dat ik door de inzet van mijn administratiekantoor in Zwolle ook direct bezig ben met een goed overzicht dat gemakkelijk gebruikt kan worden voor de opgave van de jaarlijkse inkomstenbelasting. Het overzicht kan ik zelf bijhouden, maar in drukke periodes wordt het automatisch bijgewerkt door Voerman Belastingadviseurs en omdat zij mijn volledige administratie beheren hebben ze ook alles bij de hand om in één keer alle belastingzaken te regelen. Ik hoef hier vrij weinig voor te doen en door een eenmalige machtiging af te geven zijn zij gerechtigd om uit mijn naam de belastingen verder af te handelen. Dat is echt een hele opluchting, want dat is juist datgene waar ik bij het starten als ondernemer het meeste tegenop had gezien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn