Een beveiligingssysteem voor uw zekerheid en veiligheid

7 november 2018

Posted in Beveiliging en Bewaking

Helaas is het steeds vaker nodig om een beveiligingssysteem aan te schaffen en te laten installeren. Niet alleen voor bedrijven is dit belangrijk, maar tegenwoordig wordt het ook aangeraden om voor uw woning een beveiligingssysteem aan te laten schaffen. Niet alleen is het belangrijk dat hiermee criminaliteit geweerd wordt, maar het biedt u ook meer veiligheid, zekerheid en als er iets gebeurt, dan kunt u met bijvoorbeeld camerabeelden snel in kaart brengen wat er is gebeurd en de daders opsporen. Toch zijn beveiligingssystemen er niet alleen als inbraakbeveiliging. We kijken daarom kort naar de diverse mogelijkheden die het bedrijf Allround Secure kan leveren voor uw persoonlijke veiligheid

Het doel van een beveiligingssysteem

Bij een beveiligingssysteem wordt al vaak gedacht aan inbraakbeveiliging en camera controle. Natuurlijk maakt dit onderdeel uit van de reguliere systemen die beveiliging van uw huis verzekeren. Toch kunt u aan meerdere zaken denken waar het aankomt op beveiliging. Een beveiligingssysteem kan bijvoorbeeld ook van toepassing zijn met:

  • Deurtelefonie
  • Toegangscontrole
  • Persoonsalarmering
  • Telecom

Op allround-secure.nl leest u alles over deze systemen. We nemen u mee en kijken naar elk beveiligingssysteem en wat dit systeem voor u kan betekenen. Daarbij gaan we uit van de situatie van een beveiligingssysteem voor een privéwoning. 

De diverse soorten beveiliging

Als eerste kijken we naar de inbraakbeveiliging, de meest voor de hand liggende beveiliging voor een privéwoning. Ongeacht wat voor woning u heeft, of het nu een appartement is of een vrijstaand huis, inbraak kan altijd voorkomen. De dieven van deze tijd zijn brutaal en inventief en het komt zelfs regelmatig voor dat inbraak plaatsvindt wanneer u zelf in huis aanwezig bent. Daarom biedt inbraakbeveiliging ook veiligheid wanneer u bijvoorbeeld ’s nachts ligt te slapen. Allround Secure heeft hiervoor een intelligent alarm dat verbonden kan worden met een alarmcentrale. Dit is een geavanceerd systeem dat vakkundig wordt geïnstalleerd en eenvoudig door u zelf kan worden bediend. Eenvoud in het gebruik staan daarbij voorop, waarbij u een alarmsleutel of afstandsbediening krijgt voor het in- en uitschakelen van het systeem. U ontvangt ook altijd een gebruikerscode om handmatig het systeem te kunnen instellen. De meldkamer van Allround Secure heeft veel ervaring met de diverse meldingen en neemt direct contact met u op wanneer er een melding vanaf het systeem bij de meldkamer binnenkomt. Een beveiligingssysteem met camera bewaakt op twee manieren. Niet alleen wordt inbraak preventief geweerd en geregistreerd, maar de camera verkleint ook de kans op vandalisme en overvallen. Allround Secure werkt met zeer goede en bekende merken die hoogstaande kwaliteit leveren. Een camera geeft u een erg zeker en veilig gevoel, zeker wanneer uw woning wat verder is gelegen vanaf de openbare weg of van andere woonhuizen en gebouwen. Deurtelefonie is een toepassing die men voorheen vaker tegenkwam bij flatgebouwen en appartementencomplexen, echter is het in een regulier woonhuis tegenwoordig ook een erg gebruikelijke toepassing. Zeker wanneer uw huis meerdere verdiepingen telt en u van een hogere verdieping wilt zien wie er voor uw deur staat. Door middel van een camera, die ook nachtvisie heeft, kunt u altijd zien wie er aanbelt en hoeft u niet open te doen, wanneer u de situatie niet vertrouwd. Dit systeem werkt extra goed wanneer de buitendeuren van automatische sloten zijn voorzien, zodat u uw huis volledig kunt afsluiten voor extra veiligheid. Het voordeel daarnaast is dat dit deurtelefoniesysteem ook een beeld opslaat van mensen die voor uw deur staan terwijl u niet thuis bent. Tot slot de toegangscontrole voor uw pand. Dit is een techniek die vaak bij bedrijven als beveiligingssysteem wordt geïnstalleerd en waarbij bijvoorbeeld met een vingerafdruk toegang kan worden verleend. Allround Secure biedt daarmee allround beveiligingssystemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn