Cryopen behandeling bij AVE-schoonheidssalon

10 november 2018

Posted in Mens en gezondheid

Bij een cryopen behandeling wordt ongewenst weefsel vernietigd door gebruik te maken van extreme koude op specifieke plekken. De meeste mensen zijn bekend met de behandeling omdat het al lang wordt gebruikt voor het vernietigen van wratjes. Een cryopen behandeling is pijnloos en effectief waardoor veel mensen er gebruik van maken. De behandeling wordt veelal gebruikt bij virussen, pigmentvlekken, verschillende soorten wratten maar ook bij diverse goedaardige gezwelletjes. Er zijn verschillende redenen te noemen waarom veel mensen kiezen voor een cryopen behandeling. Dan moet je denken aan het feit dat de behandeling zeer doelgericht is en makkelijk uit te voeren. Omdat de behandeling geschiedt met extreme koude, is er geen gevaar voor infecties of besmetting. Een ander voordeel van de cryopen behandeling is dat je geen verdoving hoeft te krijgen om de behandeling te ondergaan. Een ander voordeel waardoor veel mensen kiezen voor de cryopen behandeling is dat er geen littekens ontstaan. Dat komt omdat er niet hoeft te worden gesneden in de huid. Daarom zal er ook geen littekenweefsel ontstaan. Een cryopen behandeling is zeer snel uitgevoerd. Dat wil zeggen dat de behandeling al binnen twee minuten klaar is. Ave Esthetique maakt gebruik van de cryopen behandeling waarbij de pen het weefsel bevriest dat verwijderd moet worden. Mocht je meer willen weten over de behandeling, dan kun je altijd even contact opnemen. Ook heb je de mogelijkheid om langs te komen voor een intake gesprek. Dat gesprek is geheel vrijblijvend. De voordelen van een cryopen behandeling op een rijtje: 

  • De behandeling is zeer snel van een minuut tot twee minuten
  • De behandeling is pijnloos omdat de koude zorgt voor verdoving
  • De behandeling is zeer doelgericht en laat geen littekens achter 

Cryopen behandeling ondergaan

Anne kwam bij onze praktijk om een aantal kleine wratjes weg te laten bevriezen met de cryopen behandeling. Anne was zenuwachtig omdat ze nooit eerder van deze behandeling gebruik had gemaakt en toen wij haar ophaalde uit de wachtkamer zat ze er tamelijk stilletjes bij. We konden haar echter meteen geruststellen door haar te vertellen dat ze niets had om voor te vrezen. De behandeling zou maar even duren en voor ze het wist zou ze af zijn van die vervelende wratjes op haar vingers. Ook was Anne bang dat haar handen er niet mooi uit zouden zien na het verwijderen van de wratjes, maar al snel leerde ze dat dit helemaal niet het geval zou zijn omdat de behandeling zeer doelgericht is en geen littekens achterlaat. We gingen aan de slag met de behandeling en toen we begonnen zei Anne meteen dat ze er niets van voelde. Ze glimlachte opgelucht en vertelde hoe dankbaar ze was dat ze nu met een simpele en pijnloze behandeling verlost was van haar wratjes. Ze vroeg zich hardop af waarom ze niet eerder was gekomen om haar wratjes te laten verwijderen. Als ze had geweten dat het helemaal niks voorstelde, dan was ze al veel eerder gekomen. 

Schaamte voor wratjes 

Wat we bij de schoonheidssalon veel merken is dat dames zich schamen voor de wratjes waar ze mee rondlopen omdat het toch wordt gezien als iets wat niet bepaald fraai en fris is. Wij vinden dat dames zich niet opgelaten hoeven te voelen over oneffenheden. Ze kunnen de wratjes zeer makkelijk en snel laten behandelen met een cryopen behandeling. Neem eens contact op met ave-schoonheidssalon.nl en maak vrijblijvend een afspraak. Onze specialisten kunnen makkelijk en snel zien welke behandeling het beste past bij jouw situatie en voor het beste resultaat zorgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn