Advocatenkantoor

27 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Krijg jij te maken met juridische zaken? Dan is het verstandig om een advocatenkantoor in te schakelen. Zelf heb je immers niet echt kennis van zaken op dit gebied en het is dan ook erg lastig om te weten wat je precies moet doen, welke feiten en argumenten je aan moet dragen en al dat soort dingen meer. Als je dan opeens aangeklaagd wordt of je krijgt te maken met bijvoorbeeld het familierecht, dan kan dit best even slikken zijn, want hoe pak je dit dan aan? Het beste is het dan om contact op te nemen met een advocatenkantoor. Een advocaat heeft immers als geen ander kennis van zaken op dit gebied en kan jou dan ook uitstekend helpen. Ook als jij een eigen bedrijfje hebt met een paar werknemers, kun je baat hebben bij juridische hulp. Bijvoorbeeld voor het opstellen van contracten met jouw personeel, maar ook op het moment dat jij iemand zou willen ontslaan. Kan dat zomaar en hoe moet je dit dan regelen? Met al dit soort gevallen kun je wel wat deskundige hulp gebruiken! Het is immers belangrijk dat het goed geregeld wordt en met de hulp van een goed advocatenkantoor zal dit zeker gebeuren!

Advocatenkantoor in Zoetermeer

Ben jij gevestigd in Zoetermeer of in deze omgeving? Dan is Advocatenkantoor Franken een goede keus! Dit is een kleinschalig kantoor, met slechts één advocaat, en daardoor ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak. Bij hen sta jij echt centraal, je bent hier niet slechts een van de velen, een nummer. Een nadeel van een wat kleiner kantoor, is het feit dat er niet altijd alle kennis in huis hebt die jij misschien eens nodig zou kunnen hebben. Loop jij echter tegen een juridische zaak aan waarbij dit advocatenkantoor jou niet kan helpen, dan verwijst zij jou door naar iemand uit het eigen netwerk die wel gespecialiseerd is op dit gebied. Zo ben je dus verzekerd van persoonlijke aanpak en van deskundigheid en betrouwbaarheid. In kwaliteit hoeven kleinere kantoren dus echt niet onder te doen voor grotere! Als jij in de omgeving van Zoetermeer op zoek bent naar een jurist die jou bij kan staan en die jou kan helpen met diverse zaken en jou anders door kan verwijzen naar een college met specialisatie op een bepaald gebied, dan is Advocatenkantoor Franken dus echt een goede keus!

Specialisaties

Zoals gezegd heeft ieder kleiner advocatenkantoor zo zijn eigen specialisaties, bij advocaat Henriëtte Franken zijn dit:

  • informaticarecht
  • arbeidsrecht
  • personen en familierecht
  • strafrecht

Het bijzondere aan deze juriste is dat zij meerdere jaren op de Nederlandse Antillen gewerkt heeft en daardoor ook van dat rechtssysteem veel kennis bezit. Ben jij ondernemer en heb je te maken met in- of export naar de Antillen? Of vind een deel van het productieproces daar plaats? Dan heb je natuurlijk extra veel baat bij het inschakelen van juist dit advocatenkantoor! Op de Nederlandse Antillen ontdekte Henriëtte Franken ook haar liefde voor het arbeidsrecht. Zij ondersteunt graag kleinere bedrijven en geeft altijd eerlijk advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Dit altijd in een zo helder mogelijke taal, jij moet dit immers als leek op het gebied van het rechtssysteem ook goed kunnen begrijpen, zodat jij goede beslissingen kunt nemen. Zij kan jouw bedrijf bijvoorbeeld helpen met het opstellen van algemene voorwaarden, maar ook met het opstellen van overeenkomsten met jouw klanten of opdrachtgevers. Ook kan zij uitstekend adviseren in zaken waarbij facturen maar niet betaald worden en bij nog veel meer zaken, waarover jij meer kunt lezen op advocatenkantoor-franken.nl. Heb jij juridisch advies of juridische hulp nodig, dan is Advocatenkantoor Franken een goede keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn